كه علاوه برمهارت كافی در زمینه ی حقوق خانواده باید دلسوز بوده وهدف اولیه خود را مصالحه بین زوجین قرار دهد و در مرحله آخر بهترین شیوه را برای طلاق زوجین پیش پای آن ها گمارد.انتخاب وکیل وكیل مشاوره طلاق تصمیم بسیار مهمی است چون وضعیت مالیتان در خطر است.
وكیل مشاوره طلاق را انتخاب كنید كه تخصصش طلاق و خانواده باشد. از یك بدهكار شكایت ندارید یا نمی خواهید برای جرمی از شما دفاع كنند. می خواهید طلاق بگیرید و به همین دلیل به كسی نیاز دارید كه با همه چم و خم روند طلاق و دادگاه های خانواده آشنا باشد.
ابتدا با چند وكیل مشاوره كنید. با اینكه وكیل مشاوره طلاق ممكن است اعتبار خیلی خوبی داشته باشد اما ممكن است از رفتار او خوشتان نیاید. وكیلتان نباید كسی باشد كه با او احساس راحتی نمی كنید چون قرار است ساعات زیادی را با هم بگذرانید. معمولاً مشاوره اولیه با یك وكیل مشاوره طلاق رایگان است. می توانید از این فرصت برای حرف زدن درمورد انتخاب هایی كه پیش رو دارید استفاده كنید.
خود را برای یك بازجویی آماده كنید. باید اطلاعات پایه و اساسی مثل طول مدت ازدواجتان، اسمی و سن فرزندانتان، جدول زمانی زندگی زناشوییتان، فعالیت ها، تغییرات و شغلی و از این قبیل را در اختیار وكیل مشاوره طلاق قرار دهید.
میزان بودجه تان را به اطلاع وكیل برسانید. وكیل باید تصویر درستی از امور مالی و هزینه های ازدواج شما داشته باشد واین امر در مورد وكیل مشاوره طلاق نیز مستثنی نیست.
هر چقدر هزینه وکیل بدهید، توقع نیز از اوداشته باشید. مطمئناً دوست دارید همه چیز در پروسه طلاق برایتان خوب پیش برود و به همه حق و حقوقتان تمام و كمال دست پیدا كنید و پیدا كردن یك وكیل مشاوره طلاق خوب و مجرب به شما برای رسیدن به این هدف كمك می كند. وكیل های ارزان تر هم ممكن است به همان اندازه وكیل های گران خوب باشند. مهمتر اینكه، باید ببینید كه چه چیز را می خواهید مقایسه كنید. اكثر وكلاء ساعتی از شما پول می گیرند، كه شامل ساعت هایی كه صرف تحقیق درمورد وضعیتتان و آماده كردن مدارم لازم
پیگیری وساعتی كه دردودلتان را برای یك غریبه ابراز كرده اید (اگر فرض كنیم كه وكیل را از قبل نمی شناخته اید)!آیا وكیل مورد نظر واقعاً به حرفهایتان گوش می داد؟ یادداشت برداری می كرد؟ به سوالاتتان پاسخ می داد؟ مهمتر اینكه آیا بعد ازاینكه دفتر او را ترك كردید، پیگیر مسائلتان بود و در 24 ساعت اول تماس هایتان را پاسخ می داد؟ اگر اینطور نبود، باید وكیل مشاوره طلاق دیگری برای خودتان پیدا كنید. شما به كسی نیاز دارید كه طرف شما باشد و كمترین كاری كه یك وكیل می تواند بكند این است كه تلفنتان را در یك مدت زمان معقول پاسخ دهد.اقدام قانونی برای طلاق كاری دلهره آور است اما با داشتن یك وكیل مشاوره طلاق مجرب و توانا مصایب راه برایتان ساده تر و هموارتر خواهد شد.
شاید در کلام بشری، کمتر واژه ای را بتوان به تلخی طلاق سراغ داشت که حکایت از غمها، دردها، رنجها و جدایی انسانها می کند. واژه ای که نمایانگر وجود اقیانوس متلاطم و ناامن برای کودکان بی گناه است که گاهی از ضربات طوفانهای سهمگین آن تا پایان عمر رهایی کامل نمی یابند. افراد گوشه گیر، بزه کار، دارای عقده های روانی و عقب مانده های اجتماعی، می توانند محصول این واژه باشند. این است که طلاق از مبغوض ترین حلالها خوانده شده است. براستی جامعه بشری بدون این واقعیت تلخ چه متفاوت می شد، اما وا اسفا که گاهی گریزی از آن نیست.
اکثر روانشناسان و جامعه شناسان اذعان دارند که خانواده، نقش اساسی را در سرنوشت فرزندان دارد و این والدین هستند که می توانند با راهنماییها و موضع گیریهای بموقع و صحیح، راهگشای فرزندان خود باشند. از جمله مراحل مهم زندگی هر دختر و پسری مرحله ازدواج آنان است؛ که ای بسا اگر ازدواج موفقی نداشته باشند، دیگر موفقیتها نیز تحت الشعاع قرار گیرد.
متأسفانه باید گفت در این به سرگذشت یک نمونه در بحث وکیل دعاوی خانوادگی اشاره می كنیم كه با عدم درک صحیح و به خاطر پایبندی به یک سری مسائل سنتی منفی و از سوی دیگر ساده نگری و سهل انگاری بیش از حد خود موجب این وصلت نابجا گشته اند.
در اینجا تصمیم گیرنده مطلق، مادر ایشان است به عبارت دیگر نوعی حکومت مادرشاهی در این خانواده برقرار می باشد؛ از سوی دیگر پدر خانواده فردی است بی اراده که نمی تواند نقش اساسی خود را در تعیین سرنوشت فرزندش به درستی ایفاء کند. روشی را که این مادر اتخاذ نموده نه تنها مفیدی فایده ای نبوده، بلکه خودش را نیز گرفتار عواقب تصمیمات خودمحورانه اش کرده است. چرا که اصولاً از شروط مسلم موفقیت در زندگی مشترک، مشورت و هماهنگی می باشد. و چنانچه هر یک از اعضاء خانواده به طور مطلق و یک جانبه عقاید خود را اعمال نماید، در اکثر موارد به نتیجه مثبتی نمی انجامد.
پیامبر اکرم(ص) در کارهای خطیر به مشورت می پرداختند و این از آن باب بود که به اصل مشورت و نظرات دیگران احترام می گذاشتند و هدف آن حضرت این بوده که به امت خود بیاموزند در امور خود مطلق العنان و خودرأی نباشند وحتی دراین موارد یعنی حتی قبل ازبالا گرفتن دعوا می شود به وکیل دعاوی خانوادگی رجوع کرد. سقوط انسان آن جایی است که خود را عقل کل و بی نیاز از هر گونه مشورت و تبادل فکری بداند. حتی متأسفانه برای این مادر فرقی نمی کند که دخترش در کنکور دانشگاه پذیرفته شده یا خیر.پس مشورت بایک وکیل دعاوی خانوادگی بسیار حرفه ای ضروری است و به راستی باید گفت: بعضی افراد در قرن حاضر زندگی می کنند ولی گویی در دوران جاهلیت قبل از ظهور اسلام به سر می برند. جاهلیت فقط این نیست که دختران را در خاک زنده به گور می کردند بلکه در روی زمین نیز می توان دختر را زنده به گور کرد و در واقع مرگ زودرس او را فراهم نمود؛ و معمولاً این خانواده ها طوری فرزندشان را بار می آورند که به سادگی و بی مقاومتی یک کودک دو روزه می توانند دختر بیست ساله ای را زنده به گور کنند. ما همیشه و در همه جا نمی توانیم بگوییم که در برخورد آراء، این فقط والدین هستند که درست می اندیشند؛ بلکه گاهی هم دیده می شود که فرزندان از آگاهی بیشتری برخوردارند و اگر به استعدادها و خواسته های بر حقشان توجه نشود، ظلم بزرگی در حق آنها واقع شده است.
در این گونه موارد معمولاً این دسته از خانواده ها به راه ناصحیحشان اصرار نیز دارند و حتی با استبداد، نظر خود را حاکم می نمایند. در این سرگذشت آنچه که برای این مادر اصلاً جایگاهی ندارد، عقاید و نظرات فرزندانش است.
نظر کاربران