وکیل همراه

 وکیل همراه

ابتدا باید به این تحلیل برسیم که منظور از همراه بودن وکیل چیست ؟

دو فرض اصلی به ذهن متبادر می شود :

1 وکیل دلسوز وباتجربه
2- وکیل پیگیر و باسماجت

به نظر می رسد باید هردو مورد را از ویژگی های وکیل همراه و مطمئن بدانیم.

وکیل همراه دربحث تابعیت واقامتگاه :

یکی از مباحث حقوقی موضوع های تابعیت و اقامتگاه برای کسانی است که قصد خروج همیشه از کشور را دارندکه دقیقا با مهاجرت هر شخصی به کشوری دیگر است ارتباط دارد می باشد.
اما در کنار این بحث ها ورود به بحث نحوه گرفتن ویزا و گرین کارت و مابقی شرایط مرتبط با این نوع از مسائل همیشه جزو مهم ترین موضوع های پیش رو برای هر شخصی است که قصد دارد بنابر قصد خودش بابت تجارت یا سیاحت و یا تحصیل یا گاه همه اینها مهاجرت نماید مهاجرت به کشوری دیگر که بنظرش مناسب است برای ترقی یا توسعه کار و یا بابت تحصیلاتش با این حال قصد سفر میکند.

حال این سفر سفری کوتاه یا بلند باشد بستگی دارد به نوع تصمیمش لیکن چه بهتر قبل از هر نوع اقدامی زیان بار با اشخاص مجرب و مطلع همراه باشیم و هزینه ای کمتر خرج بکنیم به جای آن که بعد از ورود زیانزیاد مالی و غیر مالی دنبال مقصر باشیم تا زیان ها ی وارده را از او بگیریم که خیلی بندرت ممکن می شود.

مشخصه های وکیل همراه وخوب :

1 -اگر قرار است برای اولین بار به یک وکیل یا مشاور حقوقی مراجعه کنید به اندازه کافی در مورد توانایی های علمی و عملی، حسن شهرت، تعهد ، امانت داری و سایر خصوصیاتی که برای یک وکیل خوب لازم میدانید، تحقیق کنید. دوستان و آشنایان و بستگان شما که قبلاً برای پرونده خود در دادگستری، وکیل داشته و از عملکرد وکیل یا مشاور خود راضی بوده اند، معمولاً مرجع تحقیق خوبی هستند.

2 - اگر نمیتوانید از نزدیکان و افراد مورد اعتماد برای معرفی وکیل کمک بگیرید و مجبور هستید به تابلوها و تبلیغات اعتماد کنید از طرفی نگران اصالت هویت وکیل هستید میتوانید با مراجعه به کانون وکلا یا سایت اینترنتی آن، در مورد وکیل موردنظر تحقیق کنید..

3 - به تبلیغات روزنامه ها، مجلات، تراکت ها، اینترنت و توجه نکنید. همه آنچه در بروشورهای تبلیغانی نوشته میشود لزوماً واقعی نیست.

4 - مراقب کارچاق کن ها و واسطه ها باشید. در اطراف مراجع قضایی معمولاً افرادی در حال پرسه زدن هستند که وعده notهای آنها ممکن است برای شما وسوسه انگیز باشد. به هیچ وجه به جملاتی مانند: من با فلان ارتباط دارم یا دو سه روزه حکم را به نفعتان میگیرم و اعتماد نکنید. اطمینان داشته باشید کسیکه برای حل یک مساله قضایی قول ارتباط و نتیجه مثبت میدهد، وکیل یا مشاور حقوقی نیست. چراکه طول مدت رسیدگی به پرونده و نتیجه آن در دست وکیل نیست، بلکه این امور تحت اختیار مرجع قضایی است

5 - به جای تمرکز و دقت بر روی سن و جنسیت وکیل، در مورد توانائی های او در انجام موضوع پرونده تمرکز کنید. اینکه گاهی میشنوید وکلای سالخورده باتجربه تر هستند یا وکلای جوان پیگیرتر از مسن ها هستند و یا اینکه خانم ها دلسوزتر از آقایان هستند یا آقایان شجاعت بیشتری در مواجهه با محاکم دارند، همه و همه نسبی است و عکس همه آنها نیز صادق است. پس بهتر است به جای تمرکز بر روی این موارد بر روی خصوصیاتی همچون حسن شهرت ، امانتداری و توانائی های علمی وکیل در حل مشکل تان، تمرکز کنید.دراین صورت علاوه براینکه وکیل خوب را یافته اید خود شماهم خواهید آموخت که که مانند خیلی از وکلا چگونه یک وکیل خوب باشیم.
لازم است بدانید کسیکه عنوان وکیل یا مشاور حقوقی را احراز نموده، فردی است که حداقل دارای مدرک کارشناسی در رشته حقوق یا سایر رشته های مرتبط می باشد.

داشتن این مقدار از تحصیلات، حداقل مدرک لازم برای ورود به مشاغل سختی همچون قضاوت، وکالت، و سردفتری اسناد رسمی است. قضات، وکلا و سردفتران پس از موفقیت در آزمونهای متعدد کتبی و شفاهی، برای اخذ پروانه مربوطه، دوره اختبار را نیز طی می کنند. پس هرگز انتظار نداشته باشید که دوستان، بستگان، واسطه ها، کار چاق کن ها و مشتری های دائمی دادگستری که هر روز بابت موضوعی جدید به دادگستری رفته یا برده میشوند، بتوانند همانند وکیل یا مشاور حقوقی شما را راهنمایی کنند

6 - وقت شناسی در رابطه با موکل باید کاملا وقت شناس بوده ملاقات هایی که با موکل تعیین می کند به موقع حاضر شود.

7 - ایجاد روابط دوستی و آشنایی : بهترین چیز برای وکیل آن است که از طریق محبت و نزاکت و ظرافت برای خود موکلینی فراهم نماید و از طریق دوستی موکلین خود را حفظ نماید.

8 - عشق و علاقه به شغل وکالت کسی می تواند شکستهای پی در پی و پرکار و پرمشقت وکالت را تحمل کند که عاشق و دلداده این شغل باشد .

چه رضایت خاطری بالاتر از اینکه وکیلی بتواند در پرونده مهم و مورد علاقه اش حکمی به نفع موکل خود به دست اورد و مورد اطمینان دادرس پرونده واقع شده باشد. وقتی وکیل می تواند از افتخار و احترام و رضایت مخصوص به وکالت دادگستری بهره مند گردد که خود او به این شغل و این مقام احترام بگذارد و برای آن ارزش قایل باشد.


نظر کاربران