بیمه عمر مانده بدهکار

بیمه عمر مانده بدهکار

بیمه عمر

به دلیل تغییر در سبک زندگی و شرایط محیط زیست، اخیراً در میان آشنایان دور و نزدیک خود می شنویم که شخصی به بیماری همچون سرطان، سکته قلبی و مغزی مبتلا شده است. واقعیت تلخی که در این شرایط با آن روبه رو می شویم این است که فرد علاوه بر این که باید روحیه خود را برای غلبه بر بیماری حفظ کند، باید با بحران های مالی مربوط به درمان یا گذران زندگی روزمره نیز دست وپنجه نرم کند. متأسفانه بالا بودن هزینه های پزشکی و دارویی شرایط معیشت را برای فرد بیمار و خانواده او بسیار سخت و طاقت فرسا می کند. بدتر از آن، زمانی است که سرپرست خانواده فوت می کند و افراد دیگر خانواده باید علاوه بر تحمل رنج از دست دادن عزیزشان به دنبال راهی برای تأمین معاش خود باشند. حداقل بخش مالی این مشکل می توانست با دوراندیشی و پرداخت هزینه ای بسیار کم حل شود. یکی از بهترین راه های موجود، خرید بیمه عمر است که می تواند از فشار این بحران ها بکاهد.

حتماً تاکنون نام بیمه عمر به گوشتان خورده است یا حتی با عناوین مختلفی مانند بیمه زندگی یا بیمه آتیه برخورد داشته اید.

بیمه عمر به رغم مزایای فوق العاده ای که دارد در مقایسه با سایر بیمه ها، با استقبال کمتری مواجه شده است. برخلاف ایران، بیمه عمر سهم چشمگیری در بازار بیمه کشورهای پیشرفته دارد. در کشوری مانند ژاپن حدود 36% مردم تحت پوشش بیمه عمر هستند و طبق آمار رسمی در سال 2016 سرانه کشور آلمان حداقل یک بیمه عمر خریده اند . یکی از علل نرخ نفوذ پایین بیمه عمر در ایران می تواند در دسترس نبودن اطلاعات شفاف و درست در اختیار مردم باشد که تاکنون این نیاز و رغبت را در آن ها به وجود نیاورده است.
بیمه عمر : زمانیکه اشخاص برای خرید یا ساختن خانه و یا رفع نیازهای زندگی وام می گیرند، معمولاً وام گیرنده و وام دهنده این نگرانی را دارند که در صورت فوت وام گیرنده چه پیش خواهد آمد و بازماندگان چه خواهند کرد، لذا بیمه ویژه (بیمه عمر مانده بدهکار) برای رفع مشکلات و این قبیل نگرانیهاست که در صورت فوت بیمه شده (وام گیرنده) در طول مدت بیمه (وام) فوت نماید
طرح های مختلف بیمه عمر به گونه ای تعریف شده اند که می توانند پاسخگوی نیازهای قشر گسترده ای از مردم با شرایط سنی، مالی و جسمانی متفاوت باشند. اگر در مورد مزایای آن مطالعه کرده اید و برای خودتان بیمه عمر تهیه کرده اید به خاطر تصمیم درستتان به شما تبریک می گوییم. اگر بی توجه از کنار آن گذشته اید به شما توصیه می کنیم این مقاله را تا انتها بخوانید تا به صورت کاملاً واضح و شفاف در جریان جزئیات مزایا و پوشش های تکمیلی آن قرار بگیرید.

بقیه اقساط وام او را از تاریخ فوت تا پایان مدت وام یکجا در وجه بانک و یا موسسه وام دهنده(بیمه گزار) پرداخت می نمایند، و از طرف دیگر موسسات اعتباری و یا بانکها بمنظور اینکه وامی که به اشخاص حقیقی داده شده مجدداً به صندوق آنها مسترد گردد. وام گیرنده را بیمه عمر مانده بدهکار می نمایند.


نظر کاربران